PelsPels er en barbersalong med ambisjon om å vekke til live det glemte håndverket til et av verdens eldste yrker. Våre barberere er hentet inn fra land der barberutdanningen fortsatt eksisterer og tradisjonen har blitt holdt ved like. Vi skal jobbe med de beste, og hver barberer er plukket ut av Lord Jack Knife, en av verdens beste barberere.

Det er ikke frisører som jobber hos PelsPels, men barberere. En barberer har gått i skole på et barberakademi og lært seg håndverket der. Alle som har forsøkt barbering med kniv vet at dette er en kunst som krever presisjon og nitidig trening, og det kreves flere års erfaring for å få den endelige tittelen som barberer. Derfor tilbyr vi også forskjellige priser ut fra hver barberers erfaring, det strekker seg fra tittelen ”junior barber”, som er en ferdig utdannet barberer ansett som klar til å jobbe med kunder, til ”master barber”, som er det høyeste utdanningsnivået for barbere.

Menyen spenner fra klassisk herreklipp og skjeggtrim til mer avanserte behandlinger og tradisjonell barbering med varme håndklær. I menyen har vi forsøkt å forklare hva hver enkelt behandling vil innebære, men det vil alltid bli tatt hensyn til hver kundes individuelle ønsker og behov. Ta en titt på våre barbere og menyen de tilbyr, og finn ut hva som passer for deg!

PelsPels er lokalisert i Himkok destilleri og bar. Vi har bygget opp barbersalongen etter modell fra de klassiske salongene i Storbritannia med stoler fra mellomkrigstiden og hvor det er én vask til hver stol. Bygården som huser denne perlen av et voksensted er faktisk en av byens eldste gjenstående. Den er bygget i 1837 og har gjennom tidene huset byens første katolske kapell og en konfeksjonsbutikk for pels, derav navn og fasadeskilt. Mens en venter kan man ta seg en drink fra barens eget destilleri, eller en kan kombinere en barbering med en helaften. Bygget huser nemlig to etasjer med barer, inkludert en spesialisert østersbar og et overbygd kjøkken i bakgården.